Prometni center

Prometno poročilo, torek 25.september 2018 ob 09:43

Na vipavski hitri cesti je zaradi pnevmatike na vozišču med počivališčem Mlake in  Vipavo oviran promet. 

Čakalna doba je na mejnem prehodu Gruškovje. 

Delovne zapore:
- Na gorenjski avtocesti je zaprt izvoz Lesce iz smeri Ljubljane. Zapora bo do 29. septembra.
- V Kranju je zaprt del Stare ceste, odsek Kidričeva - Iskra, zaradi obnove mostu čez Savo. Obvoz je urejen po državnih in občinskih cestah.
- Na štajerski avtocesti so do 7. oktobra predvidene popolne zapore ob delovnikih v nočnem času od 20. do 5. ure ter ob koncih tedna med Vranskim in Blagovico proti Ljubljani ter uvoza Trojane v obe smeri.
- Na gorenjski avtocesti bo skozi predor Karavanke promet potekal izmenično enosmerno s 30 minutnim čakanjem pred predorom vsak teden do 14. 10. 2018, in sicer v nočeh na srede in na četrtke med 19. in 6. uro, v nočeh na nedelje pa med 21. in 5. uro. Predvidoma do 3. oktobra, bo zaprt izvoz Jesenice zahod iz smeri Ljubljane.

Zaradi odstranjevanja cestninske postaje Nanos in obnove razcepa na vipavski hitri cesti bo:
- Predvidoma do 7. oktobra zaprta hitra cesta med Vipavo in razcepom Nanos proti Ljubljani, Kopru. Obvoz je za osebna vozila po vzporedni regionalni cesti, za tovorni promet iz Italije proti Sloveniji pa preko Fernetičev.
- Predvidoma do 21. 10. 2018 bo na razcepu Nanos zaprta cesta, ki vodi iz Kopra proti Novi Gorici. Obvoz je preko priključka Razdrto.

Vir: www.promet.si

Vir: Prometno-informacijski center (www.promet.si)

Active Slovenia © 2015.