Prometni center

Prometno poročilo, nedelja 24.marec 2019 ob 17:12

Zastoji:
- na štajerski avtocesti pred Vranskim proti Ljubljani, zgoščen promet je tudi na regionalni cesti;
- na ljubljanski južni obvoznici od Rudnika proti razcepu Malence zaradi del;
- na cesti od Lucije proti Strunjanu.

Zaradi oljnega madeža je oviran promet in spolzko vozišče na glavni cesti Celje - Laško, pri Polulah. Promet poteka izmenično enosmerno.

Do 21. ure velja omejitev prometa za tovorna vozila z največjo dovoljeno maso nad 7,5 t.

Čakalna doba je na mejnih prehodih Jelšane in Gruškovje.

Dela na avtocestah:
- Na vzhodni ljubljanski obvoznici bo do 21. ure na razcepu Zadobrova iz smeri Zaloške proti Štajerski promet potekal po prehitevalnem pasu. Zaprt je tudi uvoz Ind. cona Moste proti Sneberjam.
- Na dolenjski avtocesti je na razcepu Malence iz smeri Rudnika proti Dolenjski zaprt vozni pas.
- Na primorski avtocesti med Uncem in Postojno, na viaduktu Ravbarkomanda, bo do konca junija promet potekal po dveh zoženih pasovih v obe smeri.
- V noči s ponedeljka na torek, med 19.30 in 5. uro zjutraj, bo na primorski hitri cesti, v predoru Markovec, zaprt vozni pas tako proti Kopru, kot tudi proti Izoli. V tem času ne bo možno prehajanje izrednih prevozov.
- Od ponedeljka do petka bo vsako noč med 20. in 5. uro zjutraj promet skozi predor Karavanke potekal izmenično enosmerno.
- Od jutri do srede bo med 23. uro in 15. uro naslednjega dne na štajerski avtocesti med Krtino in Blagovico proti Celju zaprt po en vozni pas zaradi asfaltiranja. Možni bodo zastoji.

V Kranju na Delavskem mostu promet poteka v vsako smer po enem pasu. V času zapore je promet prepovedan za tovorna vozila nad 3,5t.

Vir: www.promet.si

Vir: Prometno-informacijski center (www.promet.si)

Active Slovenia © 2015.